PostHeaderIcon Wireless - Vaša firma

 

Za Vašu Firmu

Neophodan preduslov za savremeno poslovanje svake firme je brz i kvalitetan pristup internet sadrzajima. Pravo resenje za to je TRoN Internet koji ce zadovoljiti ne samo male i srednje, vec i velike firme sa razvijenom mrezom sastavljenoj od velikog broja racunarskih jedinica.

Posebna prednost primene brzog interneta u firmama je mogucnost ostvarivanja VPN konekcija sa centralama, predstavnistvima, magacinima, ekspoziturama i slicno. Prakticno, to znaci da udaljenom racunaru mozete pristupati kao da je u vasoj LAN mrezi i na taj nacin povlaciti fajlove, izvrsavati programe, ostvarivati trenuni uvid u bazu podataka, rasknjizavati, pregledati kartice robe ili materijala, finansijske izvestaje i slicno. Posebna pogodnost je sto i direktori ili ovlascena lica isto to mogu raditi i od svoje kuce bez obaveze da budu prisutni u svojoj firmi. Da bi takva veza zazivela, potrebno je obe strane prikljuciti na brz internet preko javne fiksne IP adrese, sto vam TRoN nudi besplatno.

Firmama je TRoN je obezbedio veci broj nacina tarifiranja kako bi udovoljio najrazlicitijim zahtevima korisnika. Svi ponudjeni paketi mogu se razvrstati u tri grupe i to:

a)   Tarifiranje po prenetoj kolicini podataka (protoku) gde se naplacuje unapred kupljena kolicina podataka u megabajtima. Ta kupljena kolicina podataka ne predstavlja zbir primljenih i poslatih podataka vec se odnosi samo na jednu velicinu. Tako na primer ako uplatite 500 Mb vas zakup ce se potrositi kada jedna od merenih velicina, bilo download ili upload dostigne vrednost od 500 Mb.

Za sve vreme koriscenja paketa, na nasem sajtu www.tron-inter.net  mozete imati uvd u trenutno stanje, odnosno koliko vam je megabajta preostalo, zatim proveravati uplate, vreme trajanja konekcija, itd.

b)   Tarifiranje sa fiksnim mesecnim iznosom ili popularno flat rezim. Dok je u prethodnom slucaju protok fiksna vrednost, dotle je to ovde vreme koriscenja i ono iznosi mesec dana. Medjutim zato je neogranicena kolicina prenetih podataka, tako da korisniku ostaje samo da izabere brzinu sa kojom ce pristupiti internetu.

Da bi se udovoljilo razlicitim profilima korisnika, date su tri opcije flat rezima i to sa odnosom “biznis download” sa odnosom dl/ul 8:1, zatim “biznis web” sa odnosom dl/ul  2:1, kao i takozvani full pristup.

Prva kategorija namenjena je korisnicima koji koriste internet gotovo iskljucivo za download.

Druga kategorija namenjena je za uobicajene aktivnosti jedne firme na internetu kao sto su: pristup domacim i stranim sajtovima, telefoniranje preko interneta, pristup bankama, obavljanje finansijskih transakcija i slicno, odnosno svim aktivnostima koje iziskuju nesto jaci upload.

Treca kategorija je tzv. full pristup. Rec je o garantovanom protoku, tako da se ne moze desiti da dodje do privremenih zagusenja saobracaja ili otezanog pristupa internetu.

Svim korisnicima koji se odluce za paket iz flat rezima a cija vrednost prelazi 2000 dinara mesecno, besplatno iznajmljujemo i instaliramo opremu za prijem bezicnog interneta u vremenu trajanja ugovora.

Pored besplatne staticke javne IP adrese, besplatnog Profesionalnog Maila i besplatnog FTP pristupa, za vasu firmu smo obezbedili i usluge Web Hostinga, Server Housinga i jos mnogo toga uz kvalitetan korisnicki servis.